Fem fede løbe-apps

Løbe-apps fungerer i dag som et fremragende træningsredskab til at blive en bedre løber. Vi skærer igennem og vurderer her fem af de bedste.

21. juni 2013

Løbe-apps

er på rekordtid gået fra at være det rene lir til at være et særdeles brugbart træningsredskab. Sammen med vores faste løbeekspert og professionelle løbetræner Bjarke Kobberø anmelder og vurderer vi her fem af de bedste apps lige nu.

Nike + Running

Pris: Gratis Sprog: Engelsk Styresystem: Android/iOS Web: nikeplus.nike.com

Introduktion: Som man kender det fra Nike, så er designet skarpt og brugervenligheden høj. Du kan konkurrere med dine venner, lægge træningen i din kalender – og så linker den direkte op til løbeshoppen hos Nike, hvis du mangler gear.

Den har ligeledes et pointsystem, hvor du får point for gennemført træning, og du kan aktivere en ‘powersong’ til hjælp, når du er presset.

Trænerens vurdering: Jeg vil anbefale denne til dem, der arbejder målrettet frem mod et specifikt mål. Fx at skulle sætte ny bedste tid på 5k eller træne op til et maraton. Gennem træningslog’en på app’ens hjemmeside kan du omhyggeligt holde styr på dine tider, hastigheder, distance og holde dem op mod dine tidligere rekorder.

Med dens mange fine og motiverende træningsfeatures vil den appelere til dig, der går efter at udvikle dig.

Dom: App’en har masser af inspirerende features og kan alt det basale, man kan forvente. Nikes løbeunivers er også veludviklet, og brugeraktiviteten stor. Den mangler dog det sidste for at kunne skille sig voldsomt ud i forhold til konkurrenterne. Et minus er også statistikdelen, som ikke er særlig detaljeret.

Karaktér: 6 ud af 10

Log ind herunder og læs testen af de sidste fire løbe-apps.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: