Stor test af 18 apps Download og se den store test.

Her er de bedste apps til træning

Der findes et hav af apps til træning. De bedste af dem omdanner din telefon til et avanceret træningsur eller en kyndig fitnessinstruktør. De dårligste er spild af tid. Vi har sorteret i udvalget og fundet de bedste.

Det er en kunst at vælge den rigtige træningsapp. Udvalget er enormt og mange apps kan det samme. Kvaliteten svinger enormt og især, når det gælder fitnessapss med øvelsesinstruktioner gælder det om at vælge rigtigt. De dårligste apps giver forkert eller for mangelfuld vejledning og kan ende med at koste en skade.

Nike+ Training er en fremragende fitness-app med et omfattende udvalg af øvelser og meget grundig og inspirerende vejledning via video og tale, men det er ikke den bedste app, når det kommer til vejledning i fitnessøvelser.

Læs også: Godt app-tilbehør til din træning

Download vores stortest af 18 apps herunder, og se hvilken en det er. Se også hvilken app, du skal vælge, hvis du vil tracke din løbe- eller din cykeltur.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Hver enkel trænings-app er vurderet ud fra brugervenlighed, funktioner og evnen til at give en god, kyndig og præcis vejledning.

Der er grundlæggende 2 typer trænings-apps (app står for applikation, som betyder program). Den ene type apps er dem, der kan tracke – altså måle afstand via den indbyggede GPS. Det er typisk til løb eller cykling, hvor du kan måle, hvor langt, hvor hurtigt mv. du bevæger dig. Disse er reelt lige så præcise som et løbeur eller en cykelcomputer med GPS, da GPS-modtageren i en smartphone ofte er ret god. Denne type af apps har vi generelt vurderet ud fra den umiddelbare ibrugtagning, generelle brugervenlighed og funktioner.Den anden type apps er dem, der kan vejlede ved specifik træning. Det kan fx være maveøvelser, forskellige øvelser med vægte eller noget helt tredje. Disse har vi vurderet ud fra ibrugtagning og deres evne til at vejlede korrekt og præcist. Alle apps er testet på de telefoner, de er tilgængelige til – typisk iPhone og Android.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Hvad vil du opnå med din træning inden for det næste år?

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: