Produktinfo App til smartphones, både iPhone og Androidtelefoner. Udnytter telefonens GPS. Mulighed for pulsmåling, hvis man tilkøber en lille sender og et pulsbælte.

Lidt for simpel app

Garmins trænings-app til smartphones er ikke nær så god som konkurrenternes bud.

## Garmin Fit App | |

Funktion: Har ikke lige så mange features som konkurrenternes bud.

Brugervenlighed: Er ganske logisk og nem at finde rundt i.

God til prisen: Ja, til 6 kr. kan man ikke kalde appen for dyr.

Konklusion: Garmins app er ikke så avanceret som fx den tilsvarende fra Endomondo, og man savner fart- og distancemeldinger i hovedtelefonerne. Uploader du dine træningsture til Garmin Connect, er det dog et godt valg, da dette sker helt automatisk.

Pris: 6 kr.

www.garmin.com/apps

Garmin Fit App

GPS-ur-giganten Garmin er ude med en app, der forvandler din smartphone til et løbeur. Appen bruger telefonens indbyggede GPS til at måle, hvor langt eller hurtigt du cykler eller løber. Efter træning uploades dine data automatisk til Garmins træningssite, Garmin Connect.

Netop integrationen med Garmin Connect er appens stærke side. Så bruger du allerede Garmin Connect og vil blive ved med det, er Garmin Fit en god og nem løsning. Men ellers er der ikke meget spræl i Garmins app. Man mistænker næsten GPS-giganten for at holde den simpel, så den ikke konkurrerer med deres løbeure.

Der er fx ingen stemmestyring, der fortæller om fart og distance. Og det er ellers nærmest standard i motionsapps af typen her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: