Månedens app: Løbetracker 2.0

Pumatrac er mere end en simpel løbeapp. Efter løbeturen sammenholder den din præstation med omstændighederne, så du kan se, under hvilke forhold du præsterer bedst.

## PumaTrac (IOS) | |

Pris: Gratis.

PumaTrac er en velkørende tracker, der måler fart osv. under løb og giver dig statistik om din udvikling. Ikke noget nyt her.

Det nye er, at den tager ting som vejr, tidspunkt og musikvalg med i statistikken og sammenholder dem med præstationen, så du kan se, under hvilke forhold du præsterer bedst. Informativt og sjovt.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: