Læs også

De bedste apps

Puls på telefonen

Sæt dit Garmin- eller Polarpulsbælte til din iPhone.

14. juni 2011

Der findes masser af apps – små programmer – til iPhone og Android-telefoner, der kan hjælpe dig med at træne. Typisk benytter de sig af telefonens indbyggede GPS til fx at måle, hvor hurtigt du cykler eller løber. Og det fungerer udmærket, men ikke helt så godt som på et dedikeret trænings-GPS-ur. For hidtil har telefonerne haft nogle mangler, blandt andet muligheden for at bruge ekstraudstyr som fx et pulsbælte.

Et par nye produkter gør dog, at hvis du tilslutter en lille adapter til din iPhone, så kan du bruge pulsbælter fra enten Garmin eller Polar med telefonen og på den måde få endnu mere relevant træningsinfo.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: