Seje teknologinyheder til din træning

Strikkede løbesko og løbeuret, du selv kan designe. Se årets fedeste teknologinyheder her.

27. november 2013 af Lasse Lyhne

Fjedrende mellemsål Adidas lancerede under stort ståhej deres nye mellemsålsmateriale ‘Boost’ i 2013. Materialet erstatter det typiske EVA-skum, der støddæmper i traditionelle løbesko, med 2.500 såkaldte boost-celler og sætter nye standarder for støddæmpning og bounce-effekt i løbesko.

Boostcellerne har en unik evne til at oplagre og frigive energi og giver ekstra fremdrift og mindre ømme ben.

Mountainbike uden forskifter Først var der 3, så var der 2, og i 2013 så vi for første gang kun 1. Vi snakker klinger på mountainbiken, og i år lancerede SRAM deres banebrydende XX1-gearsystem – unikt med en kæmpe 11-speedkassette og blot én klinge foran – og altså ingen forskifter.

Fordelene er et lettere og enklere system uden risiko for forskifterbøvl. Rent teknisk har SRAM formet tænderne på den forreste klinge, så de holder sikkert på kæden, og udviklet en kassette med et enormt gearspænd på 42 tænder på største tandhjul og 10 på det mindste.

Nysgerrig efter flere nye trænings teknologinyheder?

Log in (gratis) og se alle de andre teknologiske nyskabelser 2013 bød på.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: