Hummel Jonas Seamless Tee
© Hummel.dk

Anmeldelse: Hummel Jonas Seamless Tee

Vi har anmeldt Hummels nye sømløse T-shirt, der både egner sig til løb og træning. Få vores dom af produktet her.

16. marts 2017 af Lasse Lyhne

Hummel Jonas seamless tee

  • Pris: 300 kr.
  • Info: hummel.dk
  • Hvad: Sømløs T-shirt i knit-materialer. Fås også med lange ærmer.

Hummel forsøger i den kommende sæson at få foden indenfor på trænings- og løbemarkedet, og at dømme ud fra den testede T-shirt her skal det nok gå. 

Jonas Tee er en sømløs tee i et strækbart knitmateriale. 

Den er meget blød og elastisk og sidder behageligt mod kroppen. Der er lagt mere åndbare områder ind i vævningen, men trøjen har en tendens til at suge sved, når intensiteten kommer op. 

Konklusion 

En meget behagelig T-shirt i bløde, fleksible materialer. God til løbeturen i køligt forårsvejr eller ikke alt for intensiv træning i centeret.
  • Fordele: Høj komfort. God pasform.
  • Ulemper: Trækker lidt sved.
  • Antal stjerner: 4,5/6 

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: