Produktinfo Løse ærmer i kølende og UV-beskyttende stof. Elastik ved overarmen. Flade sømme. Str. XS-L.

Effektive køleærmer

For både løbere og cykelryttere, der er ude på de varmeste sommerdage over længere tid, er Sugoi Arm Coolers fortrinlige.

26. oktober 2012

## Sugoi Arm Cooler | |

Konklusion: Det er imponerende, at sådan et par tynde rør kan gøre en forskel. Og rent funktionelt oplever vi klart, at ærmerne lever op til løfterne om køling og UV-beskyttelse. Træner du meget ude i den skarpe sommersol, kan vi varmt anbefale dem.

Pris: 249 kr.

www.sugoi.com

Sugoi Arm Cooler

Selvom det lyder ulogisk at tage ekstra tøj på for at køle kroppen ned, giver det faktisk mening på en varm sommerdag. I hvert fald hvis det er Sugois Arm Cooler-ærmer, du trækker på.

For det første reflekterer det lyse stof solens stråler væk, så huden beskyttes mod solskoldning og samtidig bliver mindre ophedet. For det andet og mest markant giver det xylitolbehandlede stof en decideret kølende effekt, når det bliver vådt af sved. Lidt på samme måde som indåndingsluften føles kold, efter at du har tygget på et mintbolsje.

Et sidste plus er, at stoffet er både tyndt og smidigt. Det gør, at de testede armcoolers er rigtig behagelige at have på i længere tid.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: