Produktinfo Funktionel undertøjsserie i primært polypropylen. Serien byder på trusser, boksershorts, singlet og T-shirts. Farve: Hvid el. sort. Str. S-XXL.

Funktionel undertøjsserie

Undertøjsserie udmærker sig med super komfort og overlegen svedtransport.

16. september 2011

Gore Essential Functional | |

Funktion: Svedtransporten er forbilledlig – hurtig og effektiv.

Kvalitet: Hele serien oser af kvalitet, og finishen er gennemført.

God til prisen: Ikke billigt, men man får undertøj, man vil bruge flittigt.

Konklusion: Blødt, blødt, blødt. Det er den helt altoverskyggende oplevelse af Essential-undertøjet, som også byder på gennemtænkt design ned i de små detaljer som fx minimale og velplacerede flade syninger, så de ikke generer, og en lidt forlænget ryg i trøjerne.

Pris: 200 kr.

www.gorerunningwear.com

Det var med store forventninger, at vi kastede os over tyske Gore Running Wears funktionelle undertøj. Gore-designerne plejer ikke at gøre tingene halvt, og lad os da fluks konstatere, at heller ikke Essential-undertøjet er nogen skævert.

Serien byder på underbukser, diverse trøjer og sågar windstopperversioner, og alle modellerne er primært lavet i ultralette polypropylenfibre. Materialet er ultralet, føles utrolig blødt mod huden og absorberer ikke fugt, men flytter den derimod hurtigt videre ud i næste lag tøj. Derfor opleves kroppen også dejlig tør, og den gode komfort underbygges af stoffets elasticitet, der giver et kropsnært fit. Men helt uden at virke stram og klemmende.

Underbukserne er dog mikset en smule anderledes end trøjerne og er ret små i størrelsen, så her er oplevelsen ikke helt så overlegen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: