Jule-tip: Den perfekte gave til den aktive

Giv en du holder af en fantastisk start på året med Aktiv Træning og en lækker træningstrøje fra Kari Traa.

1. december 2017

Har du stadig ikke fundet den rigtige jule- eller adventsgave til din aktive kæreste, kone, søster, mor – eller veninde? Så har vi noget, hun helt sikkert bliver glad for. I Aktiv Trænings julegave-shop kan du nemlig få en fantastisk lækker træningstrøje fra det populære mærke Kari Traa. Trøjen er superblød og figursyet i et behageligt stretch-materiale, så den følger dine bevægelser – uanset om du løber, er til fitness, går en tur eller bruger den under skitøjet.

Trøjen er lavet i et hurtigttørrende og svedtransporterende materiale, som gør den perfekt som træningsmakker på kølige dage. Der er desuden meshpaneler under armene og på ryggen, så der er masser af ventilation, når du træner. 

Lige nu kan få den lækre træningstrøje til 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto). Men det er ikke alt!


Sammen med trøjen får du 3 numre af Aktiv Træning, der er Danmarks bedste træningsmagasin med masser af inspiration og motivation til aktive mænd og kvinder. Her kan du hver måned glæde dig til masser af spændende input til motion og træning, motiverende planer og guider, fascinerende historier om nye trends og perspektiverende artikler fra træningsverdenen – alt sammen præsenteret overskueligt, lækkert og underholdende.

Derudover får du programmer, øvelser, teknikker og brugbare tips, der bringer dig videre med din træning og hjælper dig med at nå dine mål. Du får også den nyeste viden inden for fx løb, cykling, fitness- og styrketræning, kost og sundhed, ligesom vi laver markedets mest omfattende test og anmeldelser af gadgets, tøj og sko til træning, så du kan vælge klogt og undgår ærgerlige fejlkøb.

Når man bruger sine kræfter, skal man selvfølgelig også have ny energi ind. Derfor giver vi dig masser af opskrifter på sund og lækker mad, der giver ny energi, gavner din restitution og – ikke mindst – smager fantastisk.

Du kan læse meget mere om tilbuddet her. Og hvis du klikker her, kan du hente et gavekort, som kan bruge som adventsgave eller lægge under træet juleaften.

Vi glæder os til at gå ind i 2018 og hjælpe dig eller nogen, du holder af, med at nå deres mål.

Med venlig hilsen redaktionen på Aktiv Træning

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: