Produktinfo Sammenpakkelig isolationsvest med anatomisk snit og ThermoCool-fiberfor. Str. S-XXL.

Lun og fjerlet til en kold tid

Black Light Vest bliver lynhurtigt en klar favorit som varmelag under fx skaljakken på skipisten eller til andre ikke alt for sveddrivende outdoorudfoldelser i vinterkulden.

## Peak Performance Black Light Vest | |

Konklusion: Peak Performance's ret tynde og bløde varmevest kan pakkes sammen til nærmest ingenting. I praksis vil du sikkert have den på hele tiden, for komforten er super, og vesten udkonkurrerer hurtigt klassiske mellemlag som fx fleecetrøjen. En super allrounder.

Pris: 1.200 kr.

www.peakperformance.com

Peak Performance Black Light Vest

Regulate Vest fra Peak Performance's kræsserie Black Light bliver lynhurtigt en klar favorit som varmelag under fx skaljakken på skipisten eller til andre ikke alt for sveddrivende outdoorudfoldelser i vinterkulden. Det var i hvert fald vores klare konklusion. Samtidig gør vesten det strålende solo som yderlag på tørre, kølige dage, hvor bevægelsesfrihed og beskyttelse af kropskernen er kodeordene.

Materialemikset med det ultralette og imponerende, robuste ydermateriale Pertex samt det tynde, super lunende fiberfor sikrer en perfekt brugsoplevelse – toppet af en fornem, semitæt pasform. Fikse detaljer som 2-vejs-lynlås og tæt kravefit med fleece giver også plusser.

Stretch

I siderne er der indlagt stretchpaneler, som giver fleksibilitet og bedre pasform.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: