Produktinfo Halsedise af 57 pct. merinould og 43 pct. polypropylen. Fås sort, blå og lilla. Onesize.

Lunt og rart stofmisbrug

Halsedissen fra Helly Hansen er lavet af blød og lækker merinould. Det giver en helt anderledes rar fornemmelse mod bar hud.

## Helly Hansen Warm Neck Guard | |

Konklusion: Overraskende rar for huden trods indholdet af uld. Træner du i noget lavhalset, er den et oplagt valg til kolde dage. Træner du i højhalset jakke/vest, er der for meget stof til, at den føles behagelig at have inden for kraven, og en kuldebro opstår ved jakkens lynlås. /p>

Pris: 200 kr.

www.hellyhansen.dk

Helly Hansen Warm Neck Guard

Uld direkte mod den sarte hud på halsen? Nej tak! Flere af testerne var på forhånd skeptiske, men blev klogere. Halsedisen fra Helly Hansen er da heller ikke lavet af simpel uld, men af blød og lækker merinould. Og det giver en helt anderledes rar fornemmelse mod bar hud.

‘Stofmisbrug’ er derfor vores eneste alvorlige anke mod hals- og hagevarmeren. Helly Hansen kunne sagtens have sparet ? af længden bort. 40 cm er i overkanten, når materialet ikke er super tyndt. Iført en højhalset cykel- eller løbejakke havde vi besvær med at lyne jakken op over halsedisen uden at føle, at det hele pressede ret meget.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: