Fakta: Letvægtsdunjakke. Fyld af gåsedun. Yderside i åndbart og vandafvisende Pertex.

Minimalistisk superdunjakke

Lækre materialer, fine detaljer og en høj pris kendetegner Peaks luksusdunjakke.

## Peak Performance Black Light Down Liner Jacket | |

Plus: Lav vægt. God varme og fremragende pasform.

Minus: Høj pris. Hætten er lidt overflødig.

Pris: 3.000 kr.

Konklusion: En strålende varmejakke, der tåler regn. Åndbar, supertynd og fylder intet pakket sammen. Materialevalg og de små detaljer er også i luksusklassen – desværre ligesom prislappen.

www.peakperformance.com

Den gennemført lækre dunjakke fra Peaks high-end-program, Black Light, er bestemt ikke, som dunjakker er flest. Først og fremmest bliver man overrasket over, hvor tynd og let den velsiddende sag er. Og netop det faktum gør jakken anvendelig til stort set alle fire årstider – dog med det forbehold, at til rendyrket vinterbrug kalder den på en beskyttende skaljakke yderst. Men ellers har vi med stor fornøjelse brugt jakken solo på både kølige, blæsende og bygefyldte dage. Og pakket sammen fylder den kun som en lille drikkedunk. Imponerende.

Pasformen er lidt mere kropsnær end typisk for en dunjakke, hvilket fungerer fint med det tynde materiale. Og under en skaljakke er det perfekt. Vi sætter pris på den høje, tætsluttende krave, de lange ventilationslynlåse under armene og snørejusteringen i livet. Hætten er – selvfølgelig – også justerbar, omend vi dog ikke fandt megen praktisk brug for hættemuligheden. Eneste minus er faktisk prisen – jakken er bestemt for de kræsne.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: