Fakta: Svedundertrøje i strækbart materiale med få syninger. Str. XS-XL.

Overraskende skarp nyhed

Svedundertrøjen Craft Active Comfort er et studie i suveræn komfort og god funktion.

## Craft Active Comfort | |

Plus: Meget blød og komfortabel mod huden. God pris.

Minus: Intet, vi kan komme på.

Pris: 300 kr.

Konklusion: Craft er i superligaen, når det gælder funktionelt undertøj. Det bekræfter de med den nye model, Active Comfort, der er et rigtig godt valg for dig, der efterspørger masser af komfort og samtidig god funktion.

www.craft.se

Det var med en vis bæven, at vi sidste år konstaterede, at Craft ville udfase sin fremragende, klassiske svedundertrøje Crew Neck og erstatte den med Active Comfort her. Nu har vi flittigt brugt den nye model i en måned, og vores bæven er blevet afløst af begejstring. For Active Comfort er en virkelig behagelig, blød og flot svedundertrøje.

Craft bruger en helt ny strikmetode, og trøjen har fået reduceret antallet af syninger til nogle ganske få på primært ærmerne. Det giver en meget blød oplevelse samt en god pasform med minimal risiko for slid mod huden. På ‘hotspots’, som fx under armene, er strikken mere åben og meshlignende. Det gavner åndbarheden og betyder, at trøjen hurtigere tørrer.

Pasformen er knap så tæt og ergonomisk, som man er vant til fra forgængeren, men den sidder dog fint tæt og rammer stadig et højt niveau, når vi snakker svedtransport og varmeregulering. Trøjen er fin på en kold dag under et mellemlag og en skaljakke, og den fungerer godt alene på lunere dage. Det er imponerende, da trøjen virker en anelse tykkere end den gamle model.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: