Stor test af 17 windbreakere Download og se den store test.

Test af windbreakere

Se her hvilken vest eller jakke du skal investere i, når nu det køligere vejr nærmer sig. Vi har testet 17 windbreakere for dig.

24. august 2012

Når den kolde efterårsblæst rammer kroppen, er der dømt lynafkøling. På løbeturen går det ikke kun ud over komforten, men røver også værdifuld energi. Løsningen er oplagt: På med en vindtæt jakke eller vest. Vi har testet en hel stribe gode bud til sæsonen.

Vi har testet 17 windbreakere til løb. Vi har udpeget både testvinder og bedste køb indenfor windbreakere.

Sådan har vi testet

Samlet vurdering: Hver enkelt vest eller jakkes samlede karakter er en helhedsvurdering, som fokuserer på komfort, pasform og oplevelse under løbetræning ved skiftende intensitet.

Vest eller jakke? Det er det oplagte dilemma her i de vindomsuste efterårsuger. Efter vores opfattelse fortjener begge løsninger en plads i garderoben, for på en mild efterårsdag er en god vest ganske enkelt genial, mens det i dårligere vejr er langt smartere at hive en jakke på.Vi tester både jakker og veste, så du kan danne dig et indtryk af hver types styrker og svagheder og finde din personlige favorit i hver kategori.Samtlige jakker og veste er testet gennem det danske forår ved temperaturer fra omkring frysepunktet og op til 10-12 grader. Ydermere har vi haft hele testfeltet omkring de golde, vindomsuste fjelde på Færøerne for at udfordre jakker og vestes vindafvisende egenskaber på grænsen af deres formåen. Konklusionen er klar: Alle testede produkter blokerer for vinden. Men herudover er der kæmpe forskelle på deres kunnen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: