Produktinfo Der er semilang lynlås i brystet, som gør det muligt at lufte godt ud – eller alternativt lyne den høje krave til. I de primære svedzoner er der indsat ekstra luftige stofstykker for bedst mulig varmeafgivelse.

Til sveddrivende aktivitet

Den tætsiddende, ultraelastiske trøje scorer point på sin fantastiske svedtransport, rare hals og fine materialer.

31. oktober 2012

## Odlo L/S Zip Evolution Warm | |

Funktion og pasform Stoffet er ekstremt elastisk, og derfor generer det ingen steder, at trøjen slutter meget tæt. Der er så god længde i ærmerne, at man selv i foroverbøjet cykelstilling er varmt dækket ved håndleddene. Stor ros tilfalder den høje krave, som effektivt luner halsen, men også kan lynes ned, hvis det bliver for varmt.

Under sveddrivende sport er trøjen i sit rette element. Den er ikke speciel varm, men sigter mere mod at holde dig tør på huden for effektivt at undertrykke varmetab på grund af en klam overfl ade. Materialemikset giver god mening, for det er mærkbart lettere at dampe af gennem de meshagtige paneler. Bevægelsesfriheden er i top.

Konklusion: Der er tale om en superfunktionel trøje til højintens træning. Svedtransporten er i top takket være den gennemførte kombination af indlagte meshpaneler og et materiale, der effektivt sikrer, at sveden trækker væk fra huden. Snittet er tæt og funktionelt, hvilket gør det til en fornøjelse at bruge trøjen under en smidig softshell eller anden yderbeklædning, som understøtter en høj grad af bevægelsesfrihed.

Pris: 650 kr.

www.odlo.com

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: