Tjen penge, når du shopper tøj og gear til din træning

Når du nu alligevel handler online, så gør det via danske Eovendo, der giver dig både kontanter og gavekort for dine køb – og det er helt gratis at blive medlem

8. august 2017 af kommerciel redaktion for Eovendo

Sneakers, træningstøj, fitnessmedlemsskab, plejeprodukter til sportstasken. Du kan købe stort set alt til dit aktive liv online, og mon ikke du allerede gør det? Derfor kan du lige så godt benytte dig af denne smarte manøvre, der kan spare dig en del; et dansk dealsite, som giver dig penge for det! Det lyder måske lidt underligt, men den er god nok.

Jo mere du shopper, desto mere kan du tjene

Sitet hedder Eovendo.com og tilbyder en kontant bonus, hver gang du netshopper via det – eksempelvis i netbutikker som XXL.dk, Le-fix.com, Sportmaster.dk, Asos.com eller Thebodyshop.com. Og hver gang går der så penge direkte ind på din konto for alle dine køb.

Sådan kommer du i gang

  • Download Eovendo appen eller klik dig forbi Eovendo.com

  • Opret din gratis brugerprofil.

  • Klik dig ind på Eovendos shoppekategorier – f.eks. "Mode & Skønhed", hvor du finder aktuelle rabatter til kendte varemærker.

Kort om Eovendo.com

En gratis portal, der belønner dig for at være en aktiv forbruger i form af penge og gavekort. Eovendo.com tilbyder bl.a. også rabatkuponer og gratis vareprøver. Du kan endda tjene penge på at se reklamefilm eller lignende – en smart ”to do”, når du alligevel står på løbebåndet i fitnesscentret med mobilen foran dig. Uanset hvad du gør, er der penge at hente. Sitet er en del af Lars Larsen Group og har mere end 260.000 brugere

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: