Produktinfo IPhoneholder indbygget i fleksibelt ærme til underarmen. Lommen er vandtæt. Str. S/M og L/XL.

Træn med din iPhone på underarmen

Forearm Sleeve trækkes på hele underarmen, og iPhonen i den vandtætte lomme kan så både aflæses og betjenes gennem ‘plastvinduet’. Det virker!

## Nike Forearm Sleeve | |

Konklusion: Den helt nytænkte iPhoneholders plus er, at man nu for alvor kan bruge sin iPhone som træningsredskab, fordi man uden problemer kan aflæse skærmen i fuld fart. Samtidig sidder den godt. Minusser er en flagrende ledning og høj pris.

Pris: 450 kr.

www.nikerunning.com

Nike Forearm Sleeve

Helt klassisk placeres armlommer til smartphonen på overarmen for at kunne sidde fast. Og så er det ret kringlet at holde øje med skærmen undervejs på fx løbeturen. Det princip bryder Nike totalt med. Forearm Sleeve trækkes på hele underarmen, og iPhonen i den vandtætte lomme kan så både aflæses og betjenes gennem ‘plastvinduet’. Det virker!

Man kan uden problemer holde armen stille nok til at se sine info hele tiden. Og ærmet sidder rigtig godt og behageligt uden hoppen og dansen – men samtidig uden at stramme ubehageligt.

Til gengæld skal ledningen føres lidt længere, så den flagrer ganske meget, synes vi. Og så er der også banket gevaldigt til prisen.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: