Fakta: Træningsvest med foret krave, afskærmet lynlås og tydelige reflekser. Vægt: 78 gram. Egnet til både løb og cykling.

Tynd og let testvinder

Craft Performance Bike Featherlight løb med sejren i vores test af løbeveste i 2014. Vesten er egentlig designet til cykling, men egner sig til alle former for sveddrivende træning.

## Craft Performance Bike Featherlight | |

Plus: Masser af reflekser.

Minus: Lynlås er lidt tynd og skrøbelig.

Konklusion: Den lette vest er som udgangspunkt designet til cykling, men er i praksis et universaltalent, der egner sig fremragende til sveddrivende træning af alskens slags.

Pris: 500 kr.

www.craft.se

Vesten ligner sig selv i forhold til tidligere modeller. Men det gør bestemt ikke noget, for vi er helt vilde med den tynde, lette vest, der sidder tæt til kroppen og egner sig lige så godt til løb som til cykling.

Masser af stretch i rygstoffet gør, at vesten trods sit tætte snit sidder særdeles behageligt på kroppen. Hele rygstykket består af luftig mesh, og det gør, at svedtransporten er optimal. Selv under særdeles sveddrivende forhold opleves overdelen komfortabel.

På kolde dage er det guf, at svenske Craft har forsynet vesten med en høj, foret krave, som luner behageligt om halsen. Sammen med den vindtætte forside, de tætsluttende ærmegab og en fint afskærmet – omend lidt skrøbelig – lynlås gør det vesten velegnet til selv råkolde træningsture.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: