Produktinfo Windbreaker i vandtæt og åndbart stof. Snørejustering i hætten og livet. Lille mp3- lomme. Vægt: 244 gram. Str. S-XL.

Vindjakke klæder dig på til rusk

Funktionelle materialer og gode detaljer giver en fortrinlig, hårdfør vindjakke.

## The North Face Stormy Trail Jacket | |

Funktion: Vejrbeskyttelsen er i top. Og hætten er absolut trumfkortet.

Kvalitet: Gennemført højt niveau – fra tapeninger til materialevalg.

God til prisen: Høj pris, omend den forsvares af funktionalitet og kvalitet.

Konklusion: Som minimalistisk windbreaker, der fornemt beskytter mod vind og vejr, er Stormy Trail et af de skarpeste bud, vi længe har testet. Især hætten er i en klasse for sig og trækker karakteren op. Vi savnede lidt detaljekræs, der kunne retfærdigøre prisen yderligere.

Pris: 1.499 kr.

www.thenorthface.com

The North Face Stormy Trail Jacket

Hætten er fantastisk! Det skyldes The North Faces nytænkte snøresystem, som på enestående vis får hætten til at smyge sig om hovedet og følge enhver bevægelse. Blød foring om hagen runder den øverste del af jakken fint af.

Men det gode indtryk stopper ikke her, for Stormy Trail er generelt utrolig kompetent: Stoffet er let, åndbart og samtidig i stand til at afvise selv kraftige byger. Snittet er atletisk, ret kropsnært om livet og med fin vidde i skuldrene. I samspil med indsatser i strækbart stof sikrer det en fremragende bevægelsesfrihed. Øvrige plusser er justerbar snøre i livet og elastikker ved håndleddene.

Brystlommen opfylder basalt set sin funktion med at kunne rumme småting. Men vi savnede en indbygget lomme til at hindre mp3-afspilleren i at hoppe under løb. Når nu der er udgang til høretelefonerne, havde en sådan detalje været oplagt.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: