Polar vantage V2 ur
Polar vantage V2 -

Displayet er i farver og kan (ligesom flere andre funktioner) sættes op, som du lyster, via appen.

© iStock

Træningsur til de testglade

Polars nye highend-ur imponerer med godt design, en fremragende GPS og masser af testfunktioner. Men køb en ekstern pulsmåler, hvis du vil have det optimale ud af uret.

5. april 2021 af Redaktionen

Polar - Vantage V2


Pris
: 3.799 kr. 

Hvad: Træningsur med puls, GPS og højdemåler, løbepower (watt) og op til 20 sportsprofiler.

Batteri: 16 timer med GPS

Polars nye highend-træningsur er en efterfølger til Vantage V, der Vantage V, der Vantage V blev lanceret i 2017. Det er tænkt til ambitiøse atleter inden for især løb, cykling og tri. Det kommer bl.a. til udtryk i de mange form- og restitutionstests, som uret giver mulighed for. Med uret om håndleddet kan du således teste alt fra din løbe- og cykelform til hvor godt restitueret du er. Samtidig får du en relativt detaljeret registrering af træningsbelastning.

Restitutionen måles gennem en test af hjerterytmens variation (en ret anerkendt metode) og en sjov springtest, der udføres dagligt og vurderer, hvor godt dine benmuskler er restitueret. Det er godt tænkt, da muskler og sener er længere tid om at komme sig efter hård træning end kredsløbet. 

I det hele taget fungerer testelementerne godt. Det gør de mere traditionelle træningsfunktioner også. Især GPS’en har i vores test målt uhyre præcist og er nok den bedste, vi har testet. Håndledspulsen holder ikke helt samme niveau, så vil du lave seriøs pulstræning og gøre brug af urets mange testfunktioner, bør du bruge 400 kr. ekstra på en ekstern pulsmåler

Konklusion:
Vantage V2 er ingen stor nyskabelse, men det viser igen, at Polar kan lave rigtig gode GPS-ure. Køb det, hvis du er glad for Polar og går op i træningsdata.

Polar vantage V2 ur

Uret har indbygget wattmåler og måler dermed, hvor meget energi du aktuelt bruger. Det er et godt redskab, når du skal disponere kræfterne jævnt. 

© iStock

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: