Udstyr: Smugkig på tøj og udstyr 2012

Vi fandt en masse interessant tøj og udstyr på messen i februar. Her har vi valgt nogle af de mest interessante bud ud. Visse af tingene vil du også kunne se i test i vores magasin Aktiv Træning i løbet af året.

8. februar 2012 af Aktiv Træning

Se det nyeste tøj og udstyr, der kommer i løbet af 2012.

Pumas nyeste bud på en løberygsæk. Rygsækken er fra den nye Usain Bolt-serie. Kommer på markedet 1. august til en pris a 500 kr.

Dryfit t-shirt fra Puma Jamican style. Ligner en klassisk bomulds-t-shirt, men er faktisk svedtransporterende.

Endo jakke, vind og vandtæt Active Shell fra Haglöfs. Kommer nu som annorak. Den tidligere model med gennemgående lynlås har har klaret sig godt i vores test af lette skaljakker i Aktiv Træning nr. 2/2012. 2100 kr.

Farvestrålende duffelbag/træningstaske fra Haglöfs kaldet Lava. Lanceres i 8 forskellige farver til august. 50 liter for 650 kr. og 90 liter for 800 kr.

Haglöfs prisvindende topskisæt Vassi. Bukserne kan lynes fast til jakken på dette sæt, der også har masser af detaljer, såsom meget ventilation, mange og store lommer. 5000 kr. for jakken, 4000 kr. for bukser. Lancers også i andre farver.

Luksus baselayer fra Helly Hansen med guldaftegninger. Fra deres topserie Odin, der er udviklet i samarbejde med bjerguider og eliteskiløbere. 2500 kr. pr. sæt.

Softshell fra Helly Hansen - også fra Odin-serien, åndbar og detaljerig. Refleks i syning, stretch under arme og på ryg. 2500 kr. for jakke. 1200 kr. for tilhørende bukser.

Baselayer fra Helly Hansen i ren merinould. Findes også med rund hals. 600 kr.

Air Wind Jersey fra Craft, har indbygget luffe i ærmeåbningerne. Med 360 graders synlighed, hvilket betyder at refleksernes placering er gennemtænkt. Synlighed på 300 meter. 2-vejs YKK-lås. 700 kr.

Asics skurer op for deres tøjprogram med denne tøjserie, der er specielt udviklet til trail. F.eks. Fuji jakke til 800 kr. Lanceres til september. Der er hootie og bukser i serien også.

Vandtæt softshelljakke fra Salomon, der passer til al slags vejr. Med masser af detaljer, såsom dobbelt lynlås, der sikrer frontventilation, ventilation i ærmerne og aftagelig hætte. Her vist i de nye farver, der kommer til august. XT waterprof WP softhsell jaket er Salomons topjakke til trailløb. 1900 kr.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: