Fødder på vægt, mand, close up
© Colourbox

10 tip - og 10 kg lettere

Her får du 10 kontante tip, der både gør dig mættere og lettere. Følg dem og tab 10 kg på 4-5 måneder – uden sult. Træn samtidig ekstra - og tab dig 10 kg på den halve tid.

14. juni 2010 af Martin Kreutzer

Følger du rådene, kan du tabe 10 kg i løbet af 4-5 måneder, og skruer du op for træningen samtidig, vil du nå i mål på kun 2-3 måneder. Princippet er såre enkelt. Skal vægten ned, skal der skæres i det daglige kalorieindtag. Men det skal gøres på en måde, så tarmene ikke skriger af sult og får dig til at bukke under.

LÆS OGSÅ: Tab dig hurtigt - sådan!

Sådan taber du 10 kg

Skal du smide 10 kg fedt, kræver det et samlet kalorieunderskud på 70.000 kcal (ca. 140 Big Macs). Følger du rådene her på siden, vil du typisk kunne have et kalorieunderskud på 500 kcal om dagen uden at føle dig sulten. Dermed vil det tage dig 4-5 måneder at tabe de 10 kg, vi lover i overskriften. Skruer du op for træningen, kan du godt klare et kalorieunderskud på 1.000 kcal. I så fald vil det kun tage dig 2-3 måneder at tabe de 10 kg. 1 kcal = 1.000 kalorier

...

Aktiv Træning anbefaler

Indtager du for mange kalorier i løbet af dagen? Hvad enten du ønsker at tabe dig eller holde en stabil vægt, er I FORM Kostdagbog et ideelt redskab, til at skabe overblik over din kost og holde styr på dit daglige kalorieindtag.

Prøv I FORM Kostdagbog 5 dage gratis

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: