16 ting slanke mennesker gør

Stjæl de gode vaner som slanke mennesker har, så er du langsomt - men sikkert - på vej væk fra eventuelle ekstra kilo og mod en slank udgave af dig selv.

5. september 2016 af I FORM

Vane nr. 1: Få nok søvn Sover du for lidt?

Vane nr. 2: Spis morgenmad

Vane nr. 3: Spis mellemmåltider Nødder er et genialt mellemmåltid. Sammensætningen af protein, fiber, og sunde fedtsyrer holder dig glad og mæt frem til næste hovedmåltid.

Vane nr. 4: Drik vand

Vane nr. 5: Bestil ikke menuer Prøv at modstå fristelsen til at bestille menuer, selv om du vil få mere mad for pengene. Vælg hellere enkeltstående retter.

Vane nr. 6: Spis fuldkorn Fuldkorns fantastiske egenskaber

Vane nr. 7: Spis protein Vælg mager protein som del af hvert eneste måltid. Fisk, æg, magert kød og magre mejeriprodukter er sunde valg.

Vane nr. 8: Spis krydret mad

Vane nr. 9: Tyg maden grundigt Sæt dig ned, når du spiser. At spise i bilen eller gående på vej til arbejde kan føre til, at du spiser alt for meget; Kroppen når slet ikke at sige fra om, at nu er den mæt.

Vane nr. 10: Indfør madro Tv, smartphones og computere underholder os - også når vi spiser. Når vi ikke er opmærksomme på måltidet, registrerer hjernen ikke oplevelsen helt, og der er større risiko for, at vi vil føle os mindre mætte, end vi er.

Vane nr. 11: Gå en tur efter middagen

Vane nr. 12: Læs om sundhed

Vane nr. 13: Tag trapperne Gå til frokost i stedet for at tage elevatoren, parkér langt væk fra indgangen, gå over og snak med personen i stedet for at sende email... som ekstrabonus får du netværket mere!

Vane nr. 14: Lær at takle stress Prøv at indføre stressreducerende tiltag i hverdagen. Gå til yoga eller tag en løbetur. Og ånd dybt ind og ud, når du mærker optakten til stress.

Vane nr. 15: Hav sunde snacks i nærheden Hav frisk frugt på køkkenbordet, sunde snacks som nødder i kontorskuffen, grøntsager som gulerødder og selleri i køleskabet - vælg hvad der virker bedst for dig

Vane nr. 16: Husk at grine Flere forskningsresultater har vist, at der er en sammenhæng mellem glade mennesker og sund livsstil.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: