© Colourbox

Beslutningsfasen

Tag stilling til, om nu er det rette tidspunkt til at gå i gang med projektet. Din motivation er høj, men hvordan ligger landet med hensyn til arbejdspres, sociale aktiviteter og andre potentielle barrierer? Når du går i gang, er det godt, hvis der i de første par uger er luft til at gå helhjertet til værks og indarbejde de gode rutiner. Det forhindrer dig ikke i at træffe beslutningen allerede i dag, for du kan sagtens konkludere, at nu skal der gøres noget ved vægten, for dernæst at vente fx 14 dage med at påbegynde det.

19. december 2011

Tag stilling til, om nu er det rette tidspunkt til at gå i gang med projektet. Din motivation er høj, men hvordan ligger landet med hensyn til arbejdspres, sociale aktiviteter og andre potentielle barrierer? Når du går i gang, er det godt, hvis der i de første par uger er luft til at gå helhjertet til værks og indarbejde de gode rutiner.

Det forhindrer dig ikke i at træffe beslutningen allerede i dag, for du kan sagtens konkludere, at nu skal der gøres noget ved vægten, for dernæst at vente fx 14 dage med at påbegynde det.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: