© iStockphoto

Du taber dig med Pokémon Go

Man får ikke kun en masse sære dyr af at spille Pokémon Go. Man taber sig også undervejs.

25. juli 2016 af Christian Thestrup

I den seneste tid har vi hørt om folk, der gået ud foran biler, er faldet ned fra klipper og er blevet arresteret for at krydse grænser, fordi de har været lidt for optaget af at spille Pokémon Go. Men hvis man kan holde sig i live og på den rigtige side af loven, mens man spiller, viser det sig nu, at der er også er positive bivirkninger ved Pokémon Go.

I sidste uge kunne amerikaneren Nick Johnson fra Brooklyn, New York, som den første person i verden nemlig fortælle, at han havde indsamlet fanget alle de forskellige Pokémons i spillet. Og udover nu at have fanget 142 virtuelle dyr på sin telefon, har han også tabt sig 5 kilo i jagten på dem.

Gotta catch 'em all

Hver dag siden spillet blev lanceret den 6. juli, har Nick nemlig gået 12,8 kilometer for at fange Pokémons, og det har altså – uden at ændre sine kostvaner – fået kiloene til at rasle af. Til Pokémon Go-eksperterne kan vi sige, at han undervejs er nået til level 31, har udklækket 303 æg og har fanget 4.629 Pokémons - og det skulle efter sigende være ret godt.

Hvis du tænker, at Nick Johnson sikkert er en ensom nørd, så må du i øvrigt tro om igen. Han arbejder omkring 50 timer om ugen for en IT-virksomhed, og alle de små dyr er indsamlet om aftenen eller tidligt om morgenen. Og noget tyder på, at Nick kan kommer til at tabe sig endnu mere med spillet. Hotelkæden Marriott har nemlig tilbudt at sponsere ham, så han kan komme til Europa, Japan og Australien for at fange nogle Pokémons, der kun findes dér.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: