mand spiser chili rød baggrund close-up
© Colourbox

10 veje til øget forbrænding

Skruer du lidt på din kost, og får du motion ind i din hverdag, kan du smide de overflødelige kilo. Her får du 6 gode kostråd og 4 motionsråd, der øger din forbrænding.

11. august 2011

Mange kan spise uhæmmede mængder mad som teenagere. Men i begyndelsen af 20’erne eller 30’erne begynder det at gå ned ad bakke for den luksusforbrænding, som en del mennesker nyder godt af. For andre har hele livet måske været en kamp mod vægten, dels på grund af generne, men måske også fordi motion og sunde kostvaner ikke har været prioriteret højt. Uanset hvad, så daler din kalorieforbrænding, som årene går. Det skyldes dels livsstilsbetingede faktorer, dels de fysiologiske forandringer, der finder sted.

Forskerne har stadig ikke knækket koden til, hvorfor nogle mennesker har en enorm forbrænding, mens andre tager på af ingenting, men udskillelse af stofskiftehormoner, mæthedssignaler, muskelmasse og mange andre parametre er i spil. Heldigvis findes der en sikker opskrift på et slankere liv. Du skal påvirke stofskiftet i en gunstig retning.

På det område er forskerne langt mere klare i mælet og giver os masser af redskaber til kampen mod en accelererende fedtprocent.

Vil du forbrænde så meget fedt som muligt? Sådan optimerer du din fedtforbrænding hele døgnet.

Er du klar til at gennemføre POWERMAN 2016? Læs mere her

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: