"Here's Johnny" Se en uhyggelig film - og tab dig fra sofaen.

Gyserfilm gør dig slank

"Ondskabens Hotel" øger din forbrænding med 33 procent.

6. marts 2013

Den havde du nok ikke set komme – at et middel i jagten på de overflødige kilo faktisk kan gemme sig i biografmørket.

Engelske forskere har nemlig fundet frem til, at kalorieforbrændingen stiger med op til 33 pct., mens du ser gyserfilm.

Det svarer til en lille chokoladebar i løbet af de to timer, en film typisk varer. Især film med solide chokeffekter sætter forbrændingen i vejret.

Here's Johnny!

Forskerne har regnet på, hvilke film der skræmmer flest kalorier af folk. Stanley Kubricks Ondskabens hotel topper listen med 184 kalorier, mens Dødens gab, Eksorcisten, Alien og Sawfølger på de næste pladser.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: