Øg din forbrænding på arbejdet

Alt for mange af os sidder stille i løbet af en arbejdsdag, men det er faktisk få ændringer der skal til, før at forbrændingen øges betydeligt.

28. september 2016

Vi bruger ca. halvdelen af vores vågne tid på jobbet. Hvad vi foretager os her, har derfor stor betydning for, hvor meget vi forbrænder.

Nu har en gruppe amerikanske forskere kigget på kalorieforbruget under forskellige typiske kontoraktiviteter, og ifølge dem er der meget at hente ved at komme op af stolen af og til.

Kan du indarbejde én times gang i løbet af en arbejdsdag, er det lig med 2.600 ekstra forbrændte kalorier om måneden, svarende til 4,5 kg fedt om året.

Så meget forbrænder du, hvis du...

  • Står op og skriver: 88 kcal/time

  • Sidder og ser på en skærm: 80 kcal/ time

  • Sidder og skriver: 80 kcal/ time

  • Går roligt: 210 kcal/ time

Source #University of Pittsburgh

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: