© Colourbox

Plæneklipning

Derfor virker detDer er meget at hente ved at fylde hverdagen med små aktiviteter, der aktiverer muskler og kredsløb. Minut for minut er udbyttet ved at være lidt mere aktiv ikke berusende, men for hverdagsaktiviteten gælder i udpræget grad princippet om de mange bække små. Med kreativitet og ildhu kan du faktisk få hverdagsaktiviteten til at bidrage lige så meget til den samlede forbrænding, som 3-4 timers ugentlig intensiv træning gør det. Så meget skal der til

2. september 2011

Derfor virker det

Der er meget at hente ved at fylde hverdagen med små aktiviteter, der aktiverer muskler og kredsløb. Minut for minut er udbyttet ved at være lidt mere aktiv ikke berusende, men for hverdagsaktiviteten gælder i udpræget grad princippet om de mange bække små. Med kreativitet og ildhu kan du faktisk få hverdagsaktiviteten til at bidrage lige så meget til den samlede forbrænding, som 3-4 timers ugentlig intensiv træning gør det.

Så meget skal der til

Alle hverdagsaktiviteter tæller med i det positive regnskab, så bare det at stå oprejst i stedet for at sidde ned er en vigtig forandring. Snupper du håndskubberen i stedet for havetraktoren, ryger forbrændingen snildt 300 kcal op på 1 times ugentlig plæneklipning. Og tager du konsekvent trapperne, kan du pr. etage glæde dig over et par ekstra forbrændte kcal, der i løbet af ugen snildt løber op i et par hundrede forbrændte kcal.

Gode alternativer

Plæneklipning er som nævnt kun et symbol på alle former for hverdagsaktiviteter. Tag trappen, slæb indkøbsposer, kløv brænde, eller støvsug gulvet. Alt tæller – bare du er aktiv.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: