Sådan får du vasket dit tøj på kondicyklen

Med denne cykel har du muligheden for at træne din fedtforbrænding, mens du vasker dine sure underbukser og svedige træningstrøjer.

29. februar 2016 af Jakob Teilmann

I fremtiden kan du både køre på kondicykel og vaske tøj samtidig, og selv om det måske stadig vil tage en krig at komme igennem alt vasketøjet, så vil det være mere miljøvenligt og samtidig give dig motion.

Nogle unge kinesiske studerende har lanceret deres idé – en kondicykel, der samtidig fungerer som en vaskemaskine, når man træder i pedalerne. Kondicyklen kaldes BiWa (Bike Washing Machine) og er stadig under udvikling. Hvor andre tidligere har prøvet at markedsføre noget lignende uden held, så vurderes BiWa til at have gode muligheder for at blive sat i produktion.

Tanken er, at du ved at træde i pedalerne på kondicyklen får tøjvasken til at dreje rundt på forhjulet. På samme tid produceres der strøm, som bruges til at vise et display for vasken på styret, og den overskydende strøm gemmes til senere brug.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: