Spadseretur

Derfor virker detGenerelt er muskelarbejde, som fx en spadseretur, den faktor, der kan give de største variationer i døgnenergiomsætningen. Årsagen er, at stofskiftet under motion kan mangedobles. Det er faktorer som aktivitetens varighed, intensitet, de ydre forhold og din legemsvægt, der afgør, hvor mange kalorier du forbrænder. Jo tungere du er, jo flere kalorier forbrænder du, fordi det kræver mere energi at bevæge en større vægt. Så meget skal der til

2. september 2011

Derfor virker det

Generelt er muskelarbejde, som fx en spadseretur, den faktor, der kan give de største variationer i døgnenergiomsætningen. Årsagen er, at stofskiftet under motion kan mangedobles. Det er faktorer som aktivitetens varighed, intensitet, de ydre forhold og din legemsvægt, der afgør, hvor mange kalorier du forbrænder. Jo tungere du er, jo flere kalorier forbrænder du, fordi det kræver mere energi at bevæge en større vægt.

Så meget skal der til

En rask spadseretur er et genialt forbrændingsredskab, og en kort tur er bedre end ingenting. Godt nok forbruger du mindre, end når du fx løber, men til gengæld er det selv for utrænede personer muligt at motionere i lang tid ad gangen med en spadseretur.

Gode alternativer

Kør en hyggelig søndagstur på cyklen, tag ungerne med ud i kano, eller sørg for at få rørt dig på en anden måde.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: