© iStock

Kan I hjælpe med tre nemme slankeråd?

Jeg vil gerne tabe mig, men er lidt træt af alle de komplicerede slankekure, der findes. Det skal være enklere, før jeg kan efterleve det. Har I fx tre gode slanketips?

Vi kan fuldt ud følge dig i, at det kan være svært at navigere rundt i alle de forskellige slankekure, som nu lige er oppe i tiden. Her er i stedet tre evigtgyldige gode slanketips, som vil hjælpe langt de fleste med at tabe sig:

  • 1) Ingen slik, chips og kage på hverdage.

  • 2) Kun én portion til frokost og aftensmad.

  • 3) Kun en halv liter væske med kalorier i om dagen

Råd nr. 1 fjerner kalorierne fra usunde mellemmåltider og vil med stor sandsynlighed gøre dig mere slank om livet.

Råd nr. 2 er til alle de mænd, der tager 2-3 portioner af middagen. Man kan sagtens blive mæt af én portion, så snart mavesækken har vænnet sig til det.

Råd nr. 3 reducerer de enorme mængder flydende kalorier, som mange hælder indenbords. Det kommer næppe bag på nogen, at man bliver tyk af for meget cola og øl, men også i sundere drikke som mælk og juice gemmer der sig mange kalorier. Du kan således spare mange nemme kilo på årsbasis ved at nøjes med en halv liter mælk, juice eller drikkeyoghurt om dagen. Sluk i stedet tørsten i vand, te og kaffe – uden sukker og fløde.

Prøv rådene igennem en måneds tid, og mål dig for hver uge, så du kan følge udviklingen tæt undervejs.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: