© Colourbox

Mænd tror kvinder vejer for meget

... og mænd er tykkere, end de selv tror. Tag et reality tjek med Aktiv Trænings BMI test!

6. december 2011

Et nyt dansk studie viser klare skævheder i, hvordan mænd og kvinder vurderer sig selv. Sociolog Vibeke Tornhøj Christensen står bag undersøgelsen og siger til videnskab.dk:

  • Kvinder er nok lidt hårdere ved sig selv, mens mænd er lidt mere tilgivende og synes, at de ser da meget godt ud.

Du kan nemt og hurtigt teste din BMI med vores BMI beregner.

3 konklusioner fra undersøgelsen: 

1. Mænd undervurderede generelt deres egen vægt. Det vil sige, en del af de mænd, der efter BMI-skalaens officielle retningslinjer var overvægtige, betragtede sig selv som normalvægtige.

2. Desuden var der en tendens til, at betydeligt overvægtige mænd og kvinder undervurderede deres egen overvægt.

3. De kvinder, der efter retningslinjerne var undervægtige eller normalvægtige, havde derimod en tendens til at overvurdere deres egen vægt. En del af dem beskrev altså sig selv som normalvægtige, selv om de var undervægtige, eller som overvægtige, selv om de lå i det normale område.

Source #Videnskab.dk

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: