Disse 5 skjulte hjemme-vaner gør dig tyk

Der kan være mange grunde til, at badevægten ikke opfører sig helt, som du ønsker det. Læs, hvordan du kommer af med de dårlige dagligdags-vaner, som du ikke anede, gjorde dig tyk!

5. september 2016 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Du synes ikke, at du lever specielt usundt, men alligevel bevæger badevægtens tal sig langsomt opad. Vi har samlet en liste med de usynlige hjemme-vaner, der har en negativ indvirkning på din vægt.

Du lukker for meget lys ind i dit soveværelse

Et studie udgivet i American Journal of Epidemiology påviste, at de forsøgspersoner, der sov i de mørkeste lokaler, havde 21% lavere sandsynlighed for at være overvægtige, end de, der sov i de lyseste lokaler. Forklaringen ligger i søvnhormonet melatonin, der udskilles bedst i mørke.

Dit træningsudstyr er pakket godt væk

Træningsudstyr er sjældent klædeligt i et hjem, og derfor pakker mange af os det væk. Men når vi ikke ser udstyret i det daglige, er der mindre chance for, at vi får det brugt.

Du inviterer "de forkerte" mennesker

Et amerikansk studie har tidligere vist, at man har 57% højere risiko for at blive overvægtig, hvis man kender en person, der bliver overvægtig i den samme periode. Sørg for at skabe gode vaner med dine venner.

Du gemmer frugten væk i køleskabet

Hvis de sunde fødevarer er gemt væk et sted, hvor du ikke ser dem, er der langt mindre chance for, at du får spist det. Stil din frugt lækkert frem, så du får lyst til at spise det!

Du har for mange TV-skærme i dit hjem

Flere studier påviser, at des flere timers fjernsyn man ser, des større sandsynlighed er der for, at man er overvægtig. Og des flere fjernsynsskærme man har i sit hjem, des flere timers fjernsyn ser man.

Vil du have endnu flere tips til at få bugt med mavefedtet, så læs med i Aktiv Træning hvor du får alt om de nyeste metode til varigt vægttab. Klik her og få vores særtilbud på 3 magasiner for KUN 89 kr.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: