Mand og kvinder slapper af udenfor efter træning - test - hvordan taber du dig bedst?
Hvordan taber du dig mest effektivt?

Vil du få størst succes, hvis du giver den gas med træningen - eller er du mere til faste kostplaner?

TEST: Hvilken slankestrategi skal du vælge?

Vil du gerne tabe dig? Så start med at finde ud af, hvilken slanke-strategi der passer bedst på dig! Tag vores test og se, om du vil få størst succes med målrettet træning, en nem slankekur - eller en helt konkret plan for både din kost og træning.

24. januar 2017

Indtag færre kalorier, end du forbrænder! Sådan lyder den helt simple opskrift på vægttab.

Men helt så enkelt er det jo ikke. For dels er der forskel på hvor meget, de kalorier, du spiser, mætter og hvordan de i øvrigt påvirker din krop. Dels er der også endog meget stor forskel på, hvordan vi hver især har det med at spise mindre eller træne mere.

For nogen er bare tanken om at skulle tælle kalorier og veje maden for at holde styr på kalorieindtaget helt uoverskuelig, mens det for andre kan blive en helt hyggelig hobby.

For nogen vil det at bruge mere tid på træning kræve en næsten overmenneskelig overvindelse, mens andre nyder de ekstra timer i træningstøjet.

Nogen kan styre deres vægttab, ved at skrue lidt op for fibre, grønt og protein og holde igen med de søde sager. Andre har brug for en minutiøs slankeplan, så de ved præcis, hvordan de skal spise og træne.

Vælg den rigtige slankestrategi - og få succes

Hvis du høre til dem, der hader kalorie-tælleri - men alligevel sætter dig for at måle og veje alt hvad du spiser - fordi du jo gerne vil tabe dig. Ja, så vil dit forsøg på at smide nogle kilo blive en lang kamp og overvindelse. Måske lykkes du med det. Men der er stor sandsynlighed for, at du kommer til at opleve nederlag.

Der er lagt større chance for, at du faktisk når dit mål, hvis du vælger en fremgangsmåde, som passer til din personlighed. På den måde skal du "kun" kæmpe mod de ekstra kilo - og ikke også mod dig selv.

Tag testen her og se, hvilke strategi der er bedst til dig!

START TESTEN HER

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: