© Colourbox

Bliver jeg slank eller fed af en lynkur?

Jeg vil gerne tabe nogle hurtige kilo og overvejer en lynkur. Men jeg har hørt, at man bare ender med at tage på af det. Er det rigtigt?

Hvis du med en lynkur mener pulverkure som fx Nupo eller Allévo, er der ikke noget i vejen for at prøve dem i nogle uger. Mange har brug for at se resultater i en fart, og kan du nøjes med flydende kost i en periode, vil du tabe dig.

For nogle år siden satte Aktiv Træning en læser på Nupo-kur, og han tabte sig 1-2 kg om ugen. Læseren holdt ud i hele 8 uger og endte med at tabe sig 15,5 kg.

Hvad skete der, da han ikke magtede at drikke mere pulverdrik? Ikke noget. Kroppens evne til at forbrænde kalorier skades ikke af nogle uger med få kalorier. Men det er uhyre vigtigt, at du ikke vender tilbage til dine gamle spisevaner efter lynkuren. Gamle vaner giver dig din gamle vægt.

Læseren i vores forsøg lagde sin kost om – og holder stadig sin vægt.

LÆS OGSÅ: Hvad er dukan kuren?

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: