Mand der spiser salat.
© Istock

Er du klar til at gå på slankekur?

Man kan sagtens lykkes med en slankekur – men det kræver, at man gør forarbejdet ordentligt frem for at kaste sig hovedkuls ud i projektet. Se her, hvordan du øger chancen for succes med din slankekur.

25. november 2014

Hvis du gør forarbejdet ordentligt, er der langt større chance for, at du får succes med slankeprojektet og undgår at køre sur i det efter et par uger.

I stedet for bare at kaste dig over en slankekur, der er populær lige nu, gælder det om at finde den kur, der passer bedst til dig og din livsstil. Men inden du kommer så langt, skal du finde ud af, om du overhovedet er klar til at gå på slankekur:

Er du motiveret til slankekur?

Allerførst skal du spørge dig selv, om du virkelig er motiveret for at gå på slankekur. Det, du ser i spejlet, er måske ikke helt tilfredsstillende, men er det så slemt, at du vil gøre noget ved det? Der er stor forskel på at tænke, at maven godt måtte være lidt fladere, og så at konkludere, at der SKAL ske noget. Gør op med dig selv, om du er klar til at gøre arbejdet og leve med de afsavn, der er prisen for de tabte kilo.

Er tidspunktet det rigtige til en slankekur?

Tag stilling til, om nu er det rette tidspunkt til at gå i gang med projektet. At være motiveret er selvfølgelig et rigtig godt første skridt, men hvis du fx er inde i en stresset periode på jobbet eller har ekstra mange sociale aktiviteter, er det måske bedst at vente lidt. Det er altid krævende at indarbejde nye rutiner, så sørg for, at du har luft nok i kalenderen til det de første par uger.

Hvad skal der til, for at du taber dig?

Motivationen er i top og tidspunktet er rigtigt - så kan du gå i gang med den vigtige planlægning. Måske har du tidligere været på kur og ved, hvad der virker og ikke virker for dig. Hvad er realistisk i din hverdag? Skal familien med på slankevognen, eller er det dit eget projekt? Hvornår går du i gang? Står du over for en nærmest uoverskuelig opgave, bør du overveje at søge professionel assistance. Ved at få konkret rådgivning og den støtte, der ligger i, at andre er der for dig, øger du chancen for at opnå et succesfuldt vægttab.

Få mere ud af træningen

Vil du have mere ud af din træning? Så skal du have det rigtige gear. Lige nu kan du få lækker træningstrøje fra Craft sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Trøjen er lavet i et let, blødt og elastisk materiale, der følger dine bevægelser helt suverænt. Den er desuden fantastisk til at transportere den overskydende varme væk fra kroppen, og det betyder, at du kan bruge den til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven, træning i fitnesscenteret eller på løbeturen. Trøjen er designet med en lang lynlås foran, hvilket giver stor mulighed for masser af ventilation. Og hvis du bruger den en kølig morgen eller aften, kan den lynes helt op, så den høje hals danner en dejlig, tæt krave.

Pulloveren har en værdi af 599 kr., men lige nu kan du få den sammen med 3 numre af Aktiv Træning for kun 99 kr. (+ 49,50 kr. i porto og eksp. I alt 149 kr.). Læs mere om det skarpe tilbud her – og rigtig god fornøjelse med din træning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: