Erfaringer og resultater med 5:2 kuren

Sune, Erik og Morten har alle været på 5:2 kuren. Her kan du se resultaterne fra kuren.

25. november 2014

12,1 kilo smidt på 8 uger. Det blev Sunes resultat på 5:2-kuren. Vægttabet er noget større, end man normalt kan forvente, men Sune er gået all-in: Ud over de ugentlige 2 fastedage, som 5:2-kuren dikterer, har han undgået pasta, hvidt brød, slik, sodavand, alkohol og mælkeprodukter.

  • Lige bortset fra de første par uger, synes jeg faktisk, det har været nemt at leve med de afsavn. Det har været fedt at få kommentarer fra andre, som kan se, at der er sket en forandring, og de gode resultater, jeg har kunnet måle hen ad vejen, har også givet lyst til at give den en ekstra skalle.

Sunes slutvægt er 90,9 kilo, hans fedtprocent er dalet fra 27,5 til 19,5, og taljemålet er skrumpet 9 centimeter. Og det kan mærkes:

– Jeg synes, at jeg har det bedre i kroppen og i maven, føler mig ikke så oppustet mere, og ja, 12 kilo kan man jo også mærke på formen og bentøjet.

Sune vil fremover holde vægten ved at spise mindre portioner, vælge fuldkorn og om nødvendigt indføre en ugentlig fastedag.

Også de andre deltagere på 5:2-kuren har haft gode resultater. Erik tabte 6,2 kilo, og med et taljemål, der er gået fra 92,5 til 86 centimeter, nåede han sit mål om at smide mavebulen. Morten tabte 6,1 kilo på 5:2-kuren.

SUNE Startvægt: 103 kg Slutvægt: 90,9 kg. Højde: 188 cm.

ERIK Startvægt: 79,7 kg. Slutvægt: 73,5 kg. Højde: 182 cm.

MORTEN Startvægt: 110,8 kg Slutvægt: 104,7 kg. Højde: 185 cm.

Skal du på 5:2 kur?

Hvis du også vil følge kuren kan du finde masser af inspiration her.

Hvad er 5:2 kuren? Find ud af hvad 5:2 kuren egentlig går ud på

Er du klar til at gå på slankekur? Overvej om det er det rigtige tidspunkt for dig at gå på slankekur.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: