Erfaringer og resultater med Dukan kuren

René og Per tabte tilsammen 20,3 kilo med Dukan kuren i løbet af 6 uger. Se deres erfaringer med kuren her.

12. december 2014

Vi satte René og Per på dukan kuren i 6 uger og her giver de deres erfaringer med dukan kuren videre. Deres resultater taler næsten for sig selv. Med et vægttab på henholdsvis 8,3 kg og 12 kg har de begge haft god erfaring med dukan kuren. Med hurtige resultater og en følelse af at blive mæt hver dag var de begge enige om, at det var en god kur.

Renés erfaringer med Dukan kuren

Hvad var det bedste ved Dukan kuren? – At jeg fik gode resultater i løbet af ret kort tid.

Hvad var det værste? – Det var træls med alle de ting, man må vælge fra. Maden bliver ret ensformig – især på hverdage, hvor man kun har begrænset med tid til at stå i køkkenet. Og så har jeg savnet søde sager meget.

Pers erfaringer med Dukan kuren

Hvad var det bedste ved Dukan kuren? – At man kan tabe sig ved at spise sig mæt hver dag. Og proteiner, proteiner og flere proteiner lyder måske ensformigt, men det dækker jo over alt fra bøf til yoghurt, fisk og rejer. Så der er faktisk stor variation i måltiderne – det er ikke en kur der består af kød med kød på.

Hvad var det værste? – At man slet ikke må spise brød. Det savnede jeg til tider.

Skal du på Dukan kur?

Har du fået blod på tanden af de gode erfaringer med Dukan kuren som René og Per har gjort sig? Hvis du også vil følge kuren kan du finde masser af inspiration her.

Hvad er dukan kuren? Find ud af hvad dukan kuren egentlig går ud på

Er du klar til at gå på slankekur? Overvej om det er det rigtige tidspunkt for dig at gå på slankekur

Hvilken slankekur passer til dig? Test dig selv og tjek om dukan kuren egentlig passer dig, eller om du heller skal springe ud i 5:2 kuren eller LCHF.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: