Erfaringer og resultater med kaloriekuren

Allan E., Frank og Simon har alle været på en kur, hvor de skulle tælle kalorier. Her kan du se resultaterne.

15. december 2015

7,7 kilo smidt på 8 uger. Det blev Simons resultat på kaloriekuren. Hans slutvægt er 77,3 kilo, og dermed har han tabt endnu mere end forventet – faktisk var målet bare at komme under 80 kilo, og det nåede han allerede efter 4 uger.

Kaloriekuren går helt enkelt ud på at holde hus med, hvor mange kalorier du indtager og forbrænder. Til det formål har Simon brugt I FORM Kostdagbog – en app, der hjælper med at holde styr på kalorierne. Hans råd til andre, der vil tælle kalorier, er:

  • Tast kalorierne ind, FØR du spiser måltidet ... Dels glemmer du ikke at gøre det bagefter (eller glemmer, hvad du egentlig havde på tallerkenen), og dels frister det til at levne lidt – som så kan trækkes fra i regnskabet bagefter.

  • Er du i tvivl om mængden, så rund op.

Simon er færdig med at tælle kalorier i denne omgang – nu venter cykeltræningen i foråret og til sommer, og det satser han på kan holde vægten på sit nuværende niveau.

Også Frank tabte sig med kaloriekuren. Hans vægttab på 5 kilo er kommet i hus alene ved at blive mere opmærksom på kalorieindtagelsen, da han ikke har skruet op for motionen i løbet af kuren.

SIMON Startvægt: 85 kg. Slutvægt: 77,3 kg. Højde: 182 cm.

ALLAN E. Startvægt: 89 kg. Slutvægt: Udgået. Højde: 188 cm.

FRANK Startvægt: 94 kg. Slutvægt: 89,2 kg. Højde: 185 cm.

Vil du tabe dig ved at tælle kalorier? Så prøv Kostdagbogen

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: