Erfaringer og resultater med LCHF-kuren

Per, Salman og Allan F. har alle været på LCHF-kuren. Se deres resultater her.

8. december 2014

6,9 kilo smidt på 8 uger. Det blev Pers resultat på LCHF-kuren.

Ud over, at vægten nu viser 87,1 kilo, er Pers taljemål skrumpet fra 100 til 95 centimeter, og fedtprocenten dalet fra 25,5 til 19. Han har dog ikke tænkt sig at stoppe kuren, selvom de 8 uger er gået. Vægten skal først ned under 82 kilo.

  • Det eneste jeg vil lave om, er, at jeg vil tillade mig selv at drikke rødvin igen, siger Per, der har haft ret nemt ved at leve efter LCHF-kurens regler.

Udfordringerne har bl.a. været savnet af brød, og at løbeturene de første uger føltes ekstremt hårde, indtil kroppen vænnede sig til at bruge fedt som brændstof.

Per er ikke den eneste af vores deltagere, der har haft succes med LCHF-kuren. Allan F. tabte 7,1 kilo og har ligesom Per valgt at fortsætte med diæten ud over de 8 uger. Salman nåede et vægttab på 4 kilo.

PER Startvægt: 94 kg. Slutvægt: 87,1 kg. Højde: 186 cm.

ALLAN F. Startvægt: 96,2 kg Slutvægt: 89,1 kg. Højde: 187 cm

SALMAN Startvægt: 93 kg. Slutvægt: 89 kg. Højde: 183 cm.

Skal du på LCHF kur?

Hvis du også vil følge kuren kan du finde masser af inspiration her.

Hvad er LCHF kuren? Find ud af hvad LCHF kuren egentlig går ud på.

Er du klar til at gå på slankekur? Overvej om det er det rigtige tidspunkt for dig at gå på slankekur.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: