© Colourbox

Hvorfor virker min slankekur ikke mere?

De fleste slankekure virker kun i et stykke tid. Efterhånden som du bliver slankere, får du sværere ved at skabe det kalorieunderskud, som skal til for, at du taber dig.Hvis du har været på kur i flere uger og har tabt nogle kilo, falder din krops kalorieforbrænding, fordi en lettere krop har brug for mindre brændstof (færre kalorier) for at holde sig kørende.

De fleste slankekure virker kun i et stykke tid. Efterhånden som du bliver slankere, får du sværere ved at skabe det kalorieunderskud, som skal til for, at du taber dig.

Hvis du har været på kur i flere uger og har tabt nogle kilo, falder din krops kalorieforbrænding, fordi en lettere krop har brug for mindre brændstof (færre kalorier) for at holde sig kørende.

Har du smidt 5 kilo eller mere, har du derfor sandsynligvis brug for at finde nye steder, hvor du kan spare på kalorierne, eller også skal du sørge for at øge din forbrænding. Læg fx en ekstra løbetur, lidt styrketræning eller 1-2 gåture mere ind i din ugeplan.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: