Din internetbrowser er desværre uddateret. Denne side understøtter beklageligvis ikke forældede browserversioner.
Sådan opdaterer du din browserÅrsagen er, at især animalske proteiner fra kød, fisk og fjerkræ mætter fantastisk. Modsat fedt og kulhydrat, som passerer nærmest uhindret ud i blodet og lægger sig i kroppens depoter, er det rigtig besværligt for kroppen at udnytte kostens proteiner.
Kroppen bruger hele 25 procent af kalorierne bare på at omsætte dem. Eller sagt på en anden måde: Erstatter du 100 kalorier fra fedt og sukker med 100 kalorier fra proteiner, bliver du ikke kun mere mæt, men du skal også kun forbrænde 75 kalorier.
Sådan gør du:Spis et ekstra stykke kylling til aftensmaden. Væn dig også til at lægge godt med kødpålæg på brødet. Køb magre mejeriprodukter, fx fedtfattig ost, som du også godt må lægge tykke skiver af på brødet. |
Ja tak, jeg vil gerne modtage Aktiv Trænings nyhedsbrev med artikler samt markedsføring om Aktiv Træning via e-mail. Du kan til enhver tid afmelde dig igen via afmeld linket. Læs mere