4 gyldne råd til at slippe af med "kærligheds-håndtagene"

Mange mænd såvel som kvinder kæmper med komme af med de såkaldte kærlighedshåndtag, der er placeret på siden af hofterne. Vi har samlet de bedste tips, til at komme af med det genstridige fedt!

2. januar 2019 af Julie-Elsebeth Crone Johannesen

Du kender måske følelsen af at kæmpe igennem i træningscenteret, og det viser sig flere steder på din krop - men ikke på dine kærlighedshåndtag.

Dette er tilfældet fordi, træning alene ikke kan fjerne det genstridige fedt på vores sider. Hvis man sætter sin lid til benhård træning, vil man derfor styrke musklerne under fedtet, men det ses desværre ikke.

Vi har samlet en liste med ideelle fifs til at komme fedtet på siderne til livs.

Spis det sunde fedt

Fødevarer som eksempelvis avokado, nødder og fisk indeholder fedt, som er godt for os. Du bør opnå omtrent 25-30% af dit daglige kalorieindtag fra fødevarer som disse.

Drop sukker og raffinerede kulhydrater

Skift sukker ud med frisk frugt og opbyg din kost omkring grøntsager, fuldkorn og fedtfattigt kød.

Lav en liste med aktiviteter, der forbrænder de ekstra 100 kalorier

Sørg for at flette aktiviteter ind i din hverdag, som forbrænder eller sparer dig for 100 kalorier. Det kunne eksempelvis være:

  • Gå en omvej på 2 kilometer
  • Svøm i 15 minutter
  • Brug sennep istedet for mayonaise
  • Vask bilen
  • Tag trapperne hele dagen
  • Drop det øverste brød i din sandwich

Lav planken

Den statiske planke er perfekt træning for hele kroppen, og den tager også fat i siderne. Du kan desuden få ud af det, hvis du kombinerer øvelsen med sideplanken, hvor du kun ligger på én arm og måske endda laver et dyp med hoften ned mod jorden. Det tager fat de helt rigtige steder.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan de blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: