© Colourbox

Lidt motion giver størst vægttab

Ny dansk forskning viser, at du kan nøjes med 30 minutters træning tre gange om ugen i stedet for 60 og opnå et lige så stort vægttab.

3. marts 2014

Jo længere tid du træner, jo flere kalorier forbrænder du, og jo mere taber du dig. Regnestykket burde være simpelt, men ny dansk forskning viser noget andet.

På Københavns Universitet blev 61 utrænede overvægtige sat til enten at træne i en hel time eller i en halv time i et fitnesscenter. Det skulle de gøre tre gange om ugen. Efter 13 uger havde begge grupper opnået et lige stort

vægttab

, men halvdelen havde altså arbejdet i markant kortere tid på sagen.

Ifølge forskerne lyder forklaringen, at en hel times træning kan gøre utrænede personer så udmattede, at de smider sig på sofaen resten af dagen. En halv times motion levner derimod energi til at være fysisk aktiv resten af dagen.

Source #SJPH

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: