© Colourbox

Tab dig hjemme på stuegulvet

Vi har sammensat et hurtigt og effektivt træningsprogram, som fyrer masser af kalorier af. Programmet sørger samtidig for, at du får trænet alle kroppens vigtigste muskler, så du bliver stærk og trimmet.

6. marts 2019

Træningsprogram Sæt din timer til at bippe hvert 30. sekund Udfør øvelse 1 i ½ minut, og gå så hurtigt videre til øvelse 2 – uden at holde pause. Fortsæt på den måde, indtil du har været hele cirklen, det vil sige alle 5 øvelser, igennem 1 gang. Herefter holder du 1-2 minutters pause og starter forfra. 30 sekunder pr. øvelse lyder ikke af meget, men bare vent. Du skal nok mærke musklerne brænde og pulsen galopere! Se, om du kan nå at gentage hele cirklen 5 gange. Om 1-2 uger kan du skære pausen mellem øvelse 5 og 1 ned til det halve.

Øvelse 1. Jumping Lunges

Øvelse 2. Mountain Climbers

Øvelse 3. Sit-Ups

Øvelse 4. Burpees

Øvelse 5. Back Extensions

LÆS OGSÅ: Tab dig hurtigt - sådan!

3 gode tips Sørg for at bevæge dig hurtigt og lydløst. Så bruger du dine kræfter optimalt og udvikler større kraft.

Drik en halv liter vand, mens du træner og en halv liter vand efter træningen. Det er meget vigtigt, når du træner hårdt.

Der er ekstra belastning på ankler og knæ i disse øvelser, fordi der er hop involveret. Sørg derfor for at varme ankler og knæ op, så du forebygger skader. Lav fx cirkler med anklerne i begge retninger, og lav også knæcirkler. Stå med fødderne i din hoftebreddes afstand, lad knæene falde ud til den ene side, før dem fremad, lad dem falde ud til den anden side, og lås knæene igen. Gentag 3 gange, og skift retning.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: