Træningsprogram der slanker

Her er træningsprogrammet, der kan hjælpe dig i kampen mod de overflødige kilo.

8. december 2014

Kombinationen af ændrede kostvaner og motion er den bedste vej til et sundt og varigt vægttab.

I Aktiv Trænings slankeprojekt har seks mænd afprøvet 3 af tidens mest populære kure – LCHF-kuren, Dukankuren og 5:2-kuren. Uanset hvilken kur, du vælger, bør træning være en naturlig følgesvend.

Har du brug for inspiration til træning, der hjælper vægttabet på vej, så tjek vores effektive træningsprogram til fitnesscentret. Det kombinerer styrketræning med intensiv konditionstræning, så du både styrker musklerne og sender forbrændingen i vejret.

Bliv slank på 1 time: Følg programmet "Bliv slank på 1 time" her.

På udkig efter et træningsprogram? Se alle vores træningsprogrammer til både løb, styrketræning, cykling og crossfit.

Tilbud til dig: Genial træningstrøje fra Craft

Blød, let og elastisk. Craft har lavet en superfed træningstrøje, der sidder tæt til kroppen og følger alle dine bevægelser. Og så kan den blive din for KUN 99,50 kr. Trøjen fås både til mænd og kvinder, og den kan bruges til stort set alt – lige fra en gåtur i skoven til træning i fitnesscenteret eller en løbetur. På kolde dage er den perfekt som lunende mellemlag under en jakke, mens den på lidt varmere dage fungerer godt som yderste lag. Trøjen er designet med et hul ved håndleddet, som du kan stikke tommelfingeren igennem. På den måde kan du trække ærmet udover håndryggen og holde hænderne varme på de kølig dage. Lige nu kan du få trøjen sammen med 3 numre af Aktiv Træning for KUN 99,50 kr. (+ 49,50 kr. i porto. I alt 149 kr.) Læs meget mere om det fantastiske tilbud her.

Læs også

Måske er du interesseret i ...

Vi anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: